Tilaustyöt

Kiinnostaako tilaustyönä toteutettu teos? Tilausprosessi etenee siten, että ota minuun yhteyttä ja jutellaan, millaisia toiveita sinulla on. Voit myös laittaa kuvia tilasta, johon taulua ajattelet.

Kysy rohkeasti, kanssani on mukavaa ja helppoa asioida. Toteutan mielelläni myös pienemmän budjetin kokonaisuudet, suunnitellaan yhdessä.

Hinnastoa tilaustöille minulla ei ole, koska teen niin paljon erilaisia töitä. Aina kannattaa kysyä, olen vain viestin päässä.♡ Tilaustyön hintaan vaikuttavat materiaalikulut, työn koko ja yksityiskohtaisuus, sekä pohjan laatu, esim onko se laadukkaampi canvas vai vaikkapa kartonki tai kangaspahvipohja. Lottovoittaja sinun ei tarvitse olla ja osamaksukin on sovittavissa. Eli jutellaan ja teen sinulle tarjouksen.♡

Kun työstä on sovittu ja ennen kuin rupean hommiin, perin aloitus-/materiaalimaksun, joka on kolmas osa koko työn hinnasta.

Jos töitä ei ole jonossa kovin paljoa ja minulla ei ole vaikkapa näyttelyä tulossa, saatat olla melko nopeallakin aikataululla maalaukseni onnellinen omistaja.♡

Nämä tuotteet voi tilata vain viestillä tai somen kautta,

0442416934/whatsapp tai

Seuraavaksi joitain kuvia tilaustöistä, joita olen saanut toteuttaa.